Nila Medica-centar zdravog življenja

Nila Medica-tradicionalna kineska medicina

CENTAR ZDRAVOG I KVALITETNOG ŽIVLJENJA

 

Zdravlje je najveće blago

 

U današnje vrijeme zbog sve većih izazova za zdravlje velik broj ljudi ima potrebu da otkrije i upozna stare i drevene metode wellnessa tijela. Među najstarije i najznanstvenije metode wellnessa tijela svakako prethodi tradicionalna kineska medicina(TCM).

Tradicionlana kineska medicina

Tradicionalna kineska medicina dio je svjetske medicinske znanosti te je priznata i od Svjetske zdravstvene organizacije (World Health organisation) i Nacionalnog instituta zdravstva (National institute of Health)

Vrlo se uspješno primjenjuje za prevenciju i liječenje bolesti i izvan granica Kine.

Tradicionalna kineska medicina vrijedna je divljenja upravo zbog njene vrlo znanstvene i praktične primjene te zbog svoje iznimno duge povijesti koja je kroz praksu dokazala njenu efikasnost.

Osobe koje žele unaprijediti svoje zdravlje ili shvatiti način kako tijelo funkcionira i kako ga na što bolji način održavati zdravim trebale bi iskoristiti ovo tisućama godina staro znanje čiji je uporište upravo u toj praksi.

Jedna od okosnica tradicionalne kineske medicine je činjenica da se njena metodologija zasniva na tome kako tijelu omogućiti da se samo iscijeli. Tretirajući same neposredne uzroke poremećaja, radije nego da se zdravstveni poremećaj tretira kao posljedica i tako na umjetan način potiskuju simptomi što može dovesti do dodatnih komplikacija budući da je uzrok i dalje prisutan

Poznato je da su stari narodi, a naročito narodi Republike Kine posvećivali veliki značaj očuvanju i održanju zdravlja. Tako su od malena učili svoju djecu kako biti i ostati zdrav.

Nila Medica na vjerodostojan i stručan način pokušava promovirati i učiniti znanje o tradicionalnoj kineskoj medicini dostupno svima koji žele znati više o ovom izuzetno efikasnom načinu održavanja i poboljšanja zdravlja.

tradicionalna -kineska-medicina-nila-media-grupa

 

U svrhu što stručnijeg informiranja o načinu i procesima održavanja i unaprijeđenja zdravlja Nila Medica nastoji angažirati iskusne eksperte, profesore i stručnjake iz područja tradicionlane kineske medicine.
Nila Medica kontinuirano radi na razvoju i unaprijeđenju svojih usluga.

Detaljnije o o tradicionalnoj kineskoj medicini pročitajte na ovoj poveznici.