O nama

Nila Media Grupa d.o.o. nastala je u Splitu 2003. godine. Nila Media Grupa d.o.o. bavi se poslovima zastupanja, uvoza i distribucije najpoznatijih svjetskih brandova na polju ayurvedske i tradicionalne kineske medicine za koje je poznato da su najstarije, najučinkovitije metode za unaprijeđenje zdravlja i uklanjanje bolesti  iz razloga što se bave rješavanjem uzroka, a ne posljedica zdravstvenih problema. Generalni smo zastupnici najvećeg svjetskog proizvođača ayurvedskih proizvoda i eliksira Dabur Ltd. Internationational  sa tržištem od preko 60 država svijeta na svim kontinentima.

125 godina zdravlja i ljepote u skladu s prirodom

Nastao 1884. godine u maloj ljekarni s ciljem pružanja zdravstvenih usluga po pristupačnoj cijeni, danas je Dabur prvi u svijetu u proizvodnji ayurvedskih i prirodnih proizvoda. Dabur već 125 godina pomaže ljudima da dobiju najbolje od prirode i očuvaju svoje zdravlje na prirodan način.

Naša se ukupna ponuda od preko 1000 proizvoda za kosu, kožu, oralnu i zdravstvenu njegu prodaje u više od 60 zemalja i 5 kontinenata s milijunima zadovoljnih kupaca koji svakodnevno koriste Dabur s punim povjerenjem. Uvijek nastojimo oduševiti naše klijente i ponuditi im prirodna i cjenovno prihvatljiva rješenja za njihove rastuće potrebe. Pored globalnog širenja i rasta, zadržali smo usredotočenost na kvalitetu i prva smo firma s ayurvedskim proizvodima koja je dobila ISO 9002 certifikat.

Također smo  ovlašteni zastupnici i distributeri najvećeg europskog proizvođača dodataka prehrani,čajeva i super hrane utemeljenim u korijenima Tradicionalne kineske medicine (TCM). Orijental Herbs Kft. ORIENTAL HERBS sa svojim brandom DR CHEN FARMACIA najveći je  europski proizvođač linija proizvoda na bazi tradicionalne kineske medicine čija je je tvornica označena sa najvećim i najnovijim europskim i svjetskim  standardima(ISO 14001,ISO 9001,GMP,UKAS QUALITY MANAGEMANT,EUROPIAN COMMISSION) Svi proizvodi iz asortimana Dr Chen Farmacije proizvedeni su od najkvalitetnijih i posebno probranih ljekovitih biljaka koje su poznavanjem drevne znanosti o tradionalnoj kineskoj medicini(TCM) formulirane u našim  proizvodima.Veliki izbor čajeva i drugih zdravih pripravaka, balsama i super hrane.